Syndic

SYNDIC en GEBOUWENMANAGEMENT

We leven op vandaag in een complexe leefomgeving waar er diverse vormen van wonen naast en door elkaar bestaan. Iedereen kent de klassieke appartementsbouw waar de syndicus het beheer van de gemeenschappelijke delen in opdracht van de Verenging van Mede-eigenaars voor zijn rekening neemt. Hier heeft Eigen Dôme door de jaren heen als syndicus een betrouwbare reputatie opgebouwd en verzorgt in bepaalde residenties al meer dan tien jaar het beheer van de gemeenschappelijke delen, ook wel “de syndic” genaamd. U kan ons steeds contacteren om ook het beheer van uw appartement waar te nemen.

Ook veel industriële- en andere bedrijfsactiviteiten alsook allerhande kantoorfuncties worden in gebouwen of op terreinen met meerdere gebruikers ingepland. Sedert de jaren 2000 heeft Eigen Dôme het technisch, administratief, financieel en commercieel beheer van dergelijke sites waargenomen. De meeste in het oog springende sites zijn het Ieper Business Park en het Searena Shopping Center in Oostende. Ook voor enkele professionele vastgoedondernemingen nemen dergelijke opdrachten aan. Als referenties kunnen we U o.a. NV Accentis (www.accentis.com), NV Summa (www.summavastgoed.com) en IFB vastgoed (www.ifbvastgoed.be) noemen. Ook voor U kan Eigen Dôme een voorstel op maat uitwerken om het financieel, technisch administratief en commercieel beheer uw site te structureren en op te volgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een persoonlijk gesprek dienaangaande.


Samen staan we sterk tegen Covid-19 ! Bekijk hier de maatregelen die het BIV en de vastgoedmakelaars nemen om U te beschermen: https://www.biv.be/veelgestelde-vragen/coronavirus-plaatsbezoeken/mogen-plaatsbezoeken-plaatsvinden