HET VERLEDEN

Eigen Dôme is begin jaren ‘90 van de vorige eeuw begonnen als een traditioneel vastgoedkantoor, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen van en voor particulieren. Oorspronkelijk werd Eigen Dôme opgestart in Brugge met een kantoor aan ’t Zand. Vervolgens werd een kantoor geopend in Gent om daarna over Roeselare vanuit Bavikhove (Harelbeke) de Zuid-Westvlaamse woningmarkt te bedienen. Op dit vakgebied is Eigen Dôme in Oost- en West-Vlaanderen door haar jarenlange ervaring inmiddels een vaste waarde. Nu nog werken de drie kantoren onder dezelfde naam op een onafhankelijke wijze verder samen indien de gelegenheid zich voordoet. Dankzij deze decennialange ervaring heeft Eigen Dôme een stevige reputatie opgebouwd in de deskundige afhandeling van uw vastgoedtransacties, zowel voor de koper als de verkoper. We hebben inmiddels tal van klanten die zowel vastgoed aangekocht als verkocht hebben via onze tussenkomst.


HET HEDEN

Dankzij haar reputatie als betrouwbare partner en haar jarenlange aanwezigheid op de lokale vastgoedmarkt heeft Eigen Dôme haar activiteiten verder ontwikkeld en uitgebreid. Zo heeft Eigen Dôme inmiddels ruim tien jaar ervaring in het beheer van gebouwen. Oorspronkelijk was deze uitbreiding het logisch gevolg van de op heden nog steeds bestaande samenwerking met een regionale bouwpromotor. Initieel beperkte deze activiteit zich tot het syndicschap van enkele gebouwen. Omwille van de aandacht voor de lange termijnrelatie met het bestaande klantenbestand en voornamelijk op hun verzoek werd deze beheersactiviteit verder ontwikkeld en uitgediept. Zo is Eigen Dôme ook in opdracht van investeerders en professioneel cliënteel inmiddels ook al ruim tien jaar actief in de markt van bedrijfsvastgoed. Enkele referenties in dit segment zijn bvb. het Ieper Business Park (IBP) en het Searena Shopping Center te Oostende.

DE TOEKOMST

De vastgoedwereld is in volle beweging en Eigen Dôme zet zich dagelijks in om haar cliënteel op een duurzame wijze toegevoegde waarde aan te bieden. De focus ligt hierbij uiteraard op vakbekwaamheid én klantentevredenheid op lange termijn. Zo wil Eigen Dôme ook morgen jouw locale vastgoedpartner blijven. Via continue bijscholing en het opvolgen van maatschappelijke trends zoals de aandacht voor energiezuinigheid van gebouwen en de vergrijzing van de bevolking willen we letterlijk ons steentje bijdragen aan onze leefomgeving. Zo kan Eigen Dôme op vandaag voor U ook een Energieprestatiecertificaat (EPC) bij verkoop of verhuur van een particuliere wooneenheid –en dit zonder verdere verplichtingen bij verkoop of verhuur- opmaken. Daarnaast verzorgt Eigen Dôme bvba via haar verbonden organisatie VZW WeCare4u (www.wecare4u.be) de uitbating van de groep van Assistentiewoningen Trochus in Rumbeke (Roeselare). Hier werken we overigens intensief samen met Motena ( het vroegere Zorgbedrijf van stad Roeselare www.motena.be). Ook in dit onderdeel van het vastgoedspectrum willen we ons in de toekomst verder gaan ontplooien.
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 502 370 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

Samen staan we sterk tegen Covid-19 ! Bekijk hier de maatregelen die het BIV en de vastgoedmakelaars nemen om U te beschermen: https://www.biv.be/veelgestelde-vragen/coronavirus-plaatsbezoeken/mogen-plaatsbezoeken-plaatsvinden